Hei taas. Kirjoittaminen jäänyt vähän vähäiselle. No kuitenkin. Kesäloma alkoi lauantaina. Ja tiedättekös mitä.. Mulla ei oo kesäfiilistä palaneesta ihosta ja lehmien laitumelle laitosta huolimatta. Mikä mättää? Mistä löytää kesäfiilis?

 Tänään vedettiin hiehotkin tonne laitumelle. Ne saavatkin olla syksyyn asti yötä päivä ulkona. Viisi siellä nyt on. Kaksi vedetään sinne joukkoon myöhemmin. Neljä friisiläistä ja yksi AY. Oli siellä yksi ummessa oleva lehmäkin, äitihahmona. Mutta hän päätti karata lehmien puolelle.
 Hiehojen veto meni ihan hyvin. Tosin oli kauhea katsoa miten ne riepottivat iskää mukana. Vaikka iskältä löytyy älyttömästi voimaa, niin nuo hiehot ovat niin arvaamattomia liikkeissään ja ei niiltäkään voimaa puutu. Melkein aikuisen lehmän kokoisia olivat jo.
 Kaksi hiehoa meni langan läpi. Ne pöljät päättivät yrittää karkuun, menivät lehmien puolelle. Ja se äitihahmo oli myös karannut myöhemmin sinne. Se sai sitten jäädäkin sinne. Hiehot ovat omalla puolellaan. Äsken, kun ikkunasta seurasin niin juomassa olivat. Saattaa olla aika kuuma, ei varjo osu vielä tuohon alueelle. Raukat.

 Siskokin tuli neljäksi päivää kotia. Ihanaa nähdä häntäkin. Mutta nyt, pompin poies. Hyvää lomaa kaikille! :)