Pariin päivään en olekaan kirjoittanut. No kuitenkin. Sunnuntai meni siinä, kun aamulla ensin heräsin viideltä veljentytön viereen. Se tyttö on kyllä maailman ihanin lapsi. Tyttö oli niin suloinen, kun heräsi. Tuli ihan kiinni minuun, halasi ja makoiltiin siinä ihan vierekkäin vähän aikaa. Välillä se katteli mua silmiin ja välillä sen silmät painu kiinni. Noustiin vähän ennen seittemää.
  Sitten menin nukkumaan omaan sänkyyni hetkeksi. En yöllä nukkunut kuin pari tuntia. Nukuin seitsemästä yhteentoista ja menin alas. Leikin pari tuntia tytön kans ja sitten hänen vanhempansa tulivatkin. Siis veljeni ja hänen kihlattunsa. He lähtivät aika pian ajelemaan kotiinsa päin. Puoli kahden aikoihin menin auttamaan toista veljeäni aidan teossa veljen tyttöystävän kanssa. Sain ajaa taasen traktorilla. Olen nyt muutamat kerrat ajanut. Ei se vaikeaa ole, mutta tiellä en uskalla kunnolla ajaa, pellolla kun olen ajanut enemmän. No meillä meni siinä aidan teossa aika kauan. Kaksi ja puoli tuntia. Oli iso pelto. Lehmille ja hiehoille erilliset aidat tehtiin. Oli kivaa höpistä veljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa pitkästä aikaa vähän enemmän. Heille syntyy lapsi elokuussa. Eli minusta tulee kaksikertainen täti.

 Maanantaina oli koulussa vielä normaali päivä ja meillä oli historian koe. Se oli kerrankin aika helppo, enkä ollut lukenut kuin vihon (vihkon, miten se kirjoitetaan oikeasti? ) kerran läpi. No päivä meni nopeasti.
 Tänään oli sitten Yritysvierailu-päivä. Kierreltiin kaikissa yrityksissä jne. Linja-autossa istuttiin suurinosa ajasta. Välillä käytiin kiertämässä sitten siellä yrityksissä.

  Kotia tultua nukuin päikkärit. Mulle on taas kertynyt ihan kauheasti univelkaa mun uniongelmien takia. No kesän jälkeen on varmaan vielä enemmän univelkaa kuin nytten.

  Nytpä voisin.. Hmm.. Vaikka mennä alas kahville.